NordicBet Ligaen

Drømmescoring gav AaB sejren mod Hillerød

Begge forårets scoringsmæssigt største profiler i NordicBet Ligaen kom på tavlen, da AaB på en drømmescoring slukkede Hillerøds drømme om en plads i top-seks.

AaB's Mathias Jørgensen jubler efter en scoring.
  • AaB ligner et hold, der skal spille Superliga i næste sæson, mens Hillerød endnu ikke er matematisk sikret en ny sæson i NordicBet Ligaen, selvom en nedrykning virker mere end usandsynlig

• Lørdag skulle grundspillet i NordicBet Ligaen afgøres, og på Right to Dream Park fortsatte forårets to målkonger formen. Hillerøds Adrian Justinussen scorede allerede efter fire minutters spil, mens AaB’s Mathias Jørgensen udlignede fire minutter senere

• Dermed har både Justinussen og Jørgensen scoret i alle deres første fire kampe for deres nye arbejdsgivere. Det blev dog AaB’s Kasper Jørgensen, der scorede kampens smukkeste mål, da han med fem minutter tilbage af kampen kanonerede et langskud i mål til slutresultat 1-2
Overblik: Sidste runde af grundspillet i NordicBet Ligaen

Hillerød 1-0 AaB (Adrian Justinussen, 4′):

Hillerød 1-1 AaB (Mathias Jørgensen, 8′):

Hillerød 1-2 AaB (Kasper Jørgensen, 85′):