LaLiga

Vinicius Junior reagerer på Atlético-fans’ racistiske tilråb

Onsdag aften lykkedes det Atlético Madrid at spille sig videre til kvartfinalen af Champions League, men inden kampen florerede videoer af racistiske tilråb blandt Madrid-klubbens tilhængere, som omhandlede Real Madrid-stjernen Vinicius Junior.

Vinicius Junior vendte lørdag aften tilbage til Mestalla, hvor brasilianeren i sidste sæson var offer for racistisk tilråb.
Foto: Pablo Morano/Reuters/Ritzau Scanpix

Selv når han ikke spiller, bliver Vinicius Junior udsat for racistiske tilråb.

Det er desværre realiteten, og onsdag aften skete det igen, da Atlético Madrid tog imod Inter i Champions League-ottendedelsfinalen.

Forinden kampen var der nemlig en stor gruppe af hjemmeholdets fans, som brugte særdeles ufine gloser om Real Madrid-stjernen.

Vinicius Junior vendte lørdag aften tilbage til Mestalla, hvor brasilianeren i sidste sæson var offer for racistisk tilråb.
Foto: Pablo Morano/Reuters/Ritzau Scanpix

I den nedenstående video kan du se og høre en del af de tilråb, der var rettet imod Vinicius Junior.

På det sociale medie X har den 23-årige brasilianer selv reageret på situationen, hvor han skriver direkte til Champions League- og UEFAs X-profiler:

– Jeg håber, at I allerede har tænkt på deres straf. Det er en trist realitet, at det sker i kampe, hvor jeg ikke engang selv deltager, skriver Vinicius Junior.

Det er heller ikke første gang, at Real Madrid-stjernen er udsat for grove racistiske tilråb.

I Real Madrids kamp imod Valencia på Mestalla var der endda et ungt barn, som råbte ‘abe!’ efter brasilianeren.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P