3F Superligaen

Ekspert roser Brøndby-boss for indkøb: Det var savnet

Sidste år kæmpede Brøndby IF med næb og kløer for at sikre sig en plads i top seks – i år spiller man med om guldet.

Viaplays Peter Sørensen roser Brøndby IF's fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, for denne sæsons nyindkøb.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

På samme tidspunkt for et år siden i Superligaen, var Brøndby langt fra lige så godt med, som tilfældet er nu.

Dengang kæmpede man for at få en plads i top seks forud for den sidste spillerunde af grundspillet, mens man aktuelt topper Superligaen denne gang.

I anledning af den spillemæssige og pointmæssige forbedring i løbet af det seneste år, har Viaplay-ekspert Peter Sørensen taget et nærmere kig på nogle af de vitale årsager bag.

I analysen af Brøndbys udvikling åbner Peter Sørensen med store roser af Brøndby IF’s fodbolddirektør, Carsten V. Jensen.

Han har nemlig fået hentet nogle afgørende profiler ind til holdet, mener Viaplay-eksperten.

– Det er jo det, som vi ærligt talt savnede for et års tid siden – nemlig en spiller, der kunne spille som venstre stopper, stabilisere forsvaret, spille bolden frem ad banen og sørge for, at der kom styr på det. Den spiller blev Jacob Rasmussen.

– Det overgik han [Carsten V. Jensen] næsten med at hente Sean Klaiber, som er en klasse højre wingback, der har tilføjet Brøndby noget suverænt wingback-spil, men også en brik i det samlede puslespil, der gjorde, at Daniel Wass kunne komme op på midtbanen og at Nicolai Vallys kunne komme længere frem, siger Peter Sørensen og roser i øvrigt også Brøndby-bossen for at have ryddet op i truppen og sendt flere “alt for dårlige” spillere videre i systemet.

Brøndby IF’s nuværende status som aktuelt tophold i Superligaen kom i hus efter en dramatisk sejr over Viborg FF søndag.

FC Midtjylland har dog muligheden for at overhale Klubben Fra Vestegnen mandag, når Randers FC byder op til dans.

Den kamp fløjtes i gang klokken 19.00 og kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Du kan se hele Peter Sørensens analyse af Brøndbys vej fra midterhold til mesterskabskandidat i videoen øverst i artiklen

Medie: Så meget vil Patrick Pentz koste Brøndby

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P