3F Superligaen

Medie: Så meget vil Patrick Pentz koste Brøndby

Lejesvenden Patrick Pentz har været en sikker sidsteskanse for Brøndby IF i denne sæson, og snakken går angiveligt på en permanent aftale. Men hvor meget vil den 27-årige østriger egentlig koste?

Her er prisen på Patrick Pentz for Brøndby IF
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Patrick Pentz har leveret en række flotte præstationer, siden han skiftede til Brøndby IF på en lejeaftale i sommeren 2023.

Brøndby er den klub, som i indeværende sæson har indkasseret færrest mål i Superliga-regi, og derfor går rygterne også på, at BIF-keeperens nuværende lejekontrakt muligvis skal erstattes med en permanent aftale på vestegnen.

I nogen tid har meldingen været, at det ville koste Brøndby IF 18 millioner kroner at købe Patrick Pentz fri i tyske Bayer Leverkusen, hvor han er på kontrakt frem til sommeren 2025, men det rygte afblæses nu af broendbyforfan.dk.

Mediet har haft fat i sine tyske kilder og kan erfare, at prisen på en permanent aftale med Patrick Pentz i stedet skulle lande et sted mellem 10 og 13 millioner kroner.

Til sammenligning solgte Brøndby IF i sommeren 2023 den daværende førsteholdsmålmand, Mads Hermansen, til en pris der menes at være på omkring de 50 millioner kroner.

Patrick Pentz har i alt repræsenteret Brøndby IF i 18 kampe. Her har han blot indkasseret 15 scoringer og har holdt buret rent i hver anden kamp – altså hele ni gange.

Patrick Pentz’ nuværende aftale med Brøndby udløber når juni bliver til juli 2024.

Kontrakten med Leverkusen, som Pentz skiftede til på en fri transfer i januar 2023, udløber i sommeren 2025.

Patrick Pentz er med i Brøndby IF’s kamptrup til opgøret mod Viborg FF. Se hele kamptruppen til opgøret her.

To mænd dømt for vold mod fan på Brøndby Stadion

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P