Kvindelandsholdet

Dansk landstræner: Håber på stort stadion mod Spanien

Kvindelandsholdet skal inden længe op mod verdensmestrene fra Spanien i EM-kvalifikationen. Aftalen på Viborg Stadion er udløbet til den tid, men hvor kampen skal spilles vides ikke endnu. Landstræneren håber på en folkefest på et af landets store stadioner.

Andrée Jeglertz til pressemøde for Danmark
Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

I knap ni år har Kvindelandsholdet haft hjemmebane på Viborg Stadion, men til april er det slut.

Det sker med en EM-kvalifikationskamp, og tirsdag blev der trukket lod til Danmarks gruppe. Op af hatten kom både Belgien, Tjekkiet og verdensmestrene fra Spanien.

DBU har endnu ikke meldt ud, hvor de resterende kampe spilles for Kvindelandsholdet, men står det til landstræneren, så skal kampen mod de spanske verdensmestre spilles på et af landets helt store stadioner.

Jeglertz stillede sig til rådighed for pressen i kølvandet på tirsdagens lodtrækning, og her gav svenskeren sit syn på kampen mod Spanien.

– Det er klart, vi får muligheden for at spille og teste, hvor langt vi er kommet med vores hold imod verdens bedste hold.

– Så for vores spillere bliver det en udfordring, men jeg synes også, at så mange tilskuere, unge piger og fodboldspillere, som muligt, skal have mulighed for at se sådan en kamp, udtaler landstræner Andrée Jeglertz til campo.dk og den øvrige presse i kølvandet på lodtrækningen.

Andrée Jeglertz til pressemøde for Danmark
Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

På Viborg Stadion kan der være cirka 10.000 tilskuere. Flere stadioner i provinsen kan rumme tilsvarende mængder, men skal man op over 20.000 tilskuere, så er der aktuelt kun to muligheder: Brøndby Stadion og Parken.

Landstræneren håber på et stort et af slagsen.

– Forhåbentlig er der mulighed for, at det er på et stadion, hvor der kan være mange mennesker. Hvilket det præcist bliver, har jeg ikke nogen anelse om.

Verdensmestre venter for Danmark i EM-kvalifikationen

– Men jeg håber, vi får et sted, hvor der virkelig er plads til den støtte, holdet har brug for – både med mange mennesker – men også så folk kan opleve det her hold live, udtaler den 52-årige svensker.

DBU har meddelt, at de regner med at kunne fortælle mere om valget af stadion onsdag.

Se interviewet med landstræneren øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P