3F Superligaen

AGF-keeper om voldsomt sammenstød: Jeg er ret heldig

AGF’s Bailey Peacock-Farrell måtte lade sig udskifte i seneste kamp mod OB efter et voldsomt sammenstød. Nu sætter målmanden ord på hændelsen og vejen tilbage til træningsbanen.

Bailey Peacock-Farrell sætter ord på det voldsomme sammenstød i kampen mod OB.
Foto: Tobias Thomasen
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Et sammenstød med OB’s Bashkim Kadrii sendte søndag aften AGF’s Bailey Peacock-Farrell til tælling.

Den nordirske målmand måtte lade sig udskifte, efter kontakten med Kadriis knæ en stund gav ham blackout.

Efter en tur på skadestuen er aarhusianernes førstekeeper nu tilbage i klubben, hvor en række tiltag skal muliggøre et comeback.

Det voldsomme sammenstød kunne tydeligt ses på Bailey Peacock-Farrell, da Campo torsdag interviewede ham på Fredensvang.

Trods en brækket næse, en syet flænge i hovedbunden, en hjernerystelse, et hævet ansigt og et par mørkeblå øjne har den 27-årige målmand det fint – alt taget i betragtning.

– Jeg har det faktisk godt, når man tænker på sammenstødet, og hvor kraftigt det var. Jeg har nogle smerter de åbenlyse steder – min næse og toppen af mit hoved – men generelt har jeg det ret godt, siger han til Campo.

Der var tydeligvis et stykke tid, hvor jeg ikke var bevidst om, hvad der skete

Bailey Peacock-Farrell om sammenstødet med OB’s Bashkim Kadrii

Den alvorlige hændelse gav et sus gennem publikum på Ceres Park søndag aften, da holdkammeraterne med kraftige gestikulationer fik hjælpen ind til Bailey Peacock-Farrell, som lå helt stille i græsset.

Bailey Peacock-Farrell kunne selv forlade banen efter behandling under kampen mod OB søndag. Herefter blev han kørt direkte på skadestuen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

AGF-keeperen husker tydeligt situationen op til sammenstødet, men umiddelbart herefter svigter hukommelsen.

– Jeg husker afleveringen bagud (til Bashkim Kadrii, red.), og jeg kan huske, jeg dykker for at gribe bolden. Så husker jeg et smæld, og det næste, der sker, er, at jeg hører én fra vores sundhedsstab, der snakker til mig, siger Peacock-Farrell og fortsætter:

– Så der var tydeligvis et stykke tid, hvor jeg ikke var bevidst om, hvad der skete. Men når det drejer sig om kampen ellers, husker jeg det fint.

Dagen efter kampen mod OB lagde AGF-målmanden billeder ud på Instagram, som du kan se herunder, og gav en melding på, hvordan han havde det.

Et comeback til grønsværen venter dog ikke umiddelbart lige om hjørnet for Peacock-Farrell, der er lykkelig over sin tilstand ovenpå sammenstødet.

– Jeg ved det ikke på nuværende tidspunkt (hvornår et comeback er muligt, red.). Jeg er ret heldig og meget glad for, hvordan jeg har det. Vi har nogle ting, vi skal have kigget på over de næste fem dages tid, siger han om udsigten til igen at kunne deltage i træning og kamp for AGF.

Ét særligt tiltag skal sikre en sikker retur til fodbolden, fortæller han.

– Vi er nødt til at starte processen med at lave en maske til mig og snakke med lægen omkring min næse. Indtil det er sket, kan vi ikke nærme os et tidspunkt for, at jeg kan spille igen.

Bailey Peacock-Farrell sætter ord på det voldsomme sammenstød i kampen mod OB.
Foto: Tobias Thomasen
AGF’s Gift Links har lagt på: Nyder de fysiske dueller

Den omtalte maske bliver den samme type, som F.C. Københavns målmand Kamil Grabara har brugt, siden han i 2022 var involveret i et lignende sammenstød.

Inden en maske kan blive udfærdiget efter Peacock-Farrells ansigt er man dog nødt til at afvente lidt endnu.

– Vi er nødt til at vente på, at hævelsen har lagt sig helt, da masken skal laves efter de hårde punkter i ansigtet. Hævelsen er faldet en del, og jeg er også begyndt at kunne få en smule ilt gennem næsen, når jeg trækker vejret. Så det er godt, siger nordireren.

Rösler om AGF’s to ansigter i foråret: Det er en udfordring

AGF må derfor væbne sig med tålmodighed, før Peacock-Farrell igen er til rådighed for ‘De Hviie’.

Med al sandsynlighed er det derfor nok også søndagens afløser Jesper Hansen, der vogter målet for AGF, når de i næste runde møder Silkeborg IF på udebane.

Det opgør spilles på søndag med kampstart klokken 14.00 på JYSK Park. Du kan se kampen på TV3 Sport og Viaplay.

AGF’s schweizerkniv nyder sin rolle: Men jeg ser mig som wing

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P