Champions League

Thomas Müller efter sikker sejr: Måske et vendepunkt

Bayern München har gang i en skidt sæson, hvor de i Bundesligaen er langt efter Leverkusen og tirsdag aften var de ligeledes under pres, da Lazio med en 1-0 sejr i bagagen besøgte München i Champions League.

Bayern München vandt 3-0 over Lazio i Champions League.
Foto: Angelika Warmuth/Reuters/Ritzau Scanpix

Bayern München er videre i Champions League.

Det plejer næsten give sig selv, når storklubben får en lodtrækning som eksempelvis Lazio.

Tirsdag aften havde de imidlertid ryggen mod muren, da Lazio ankom til München med en 1-0 sejr fra første kamp. Bayern tog dog en sikker 3-0 sejr hjemme.

Det var da også en glad Thomas Müller, der efter kampen mødte pressen.

– Det var måske ikke den mest spektakulære kamp, for da vi scorede det tredje mål, tror jeg det var klart, at vi ville gå videre til næste runde, men under omstændighederne var det meget specielt, og der var pres på.

– Jeg er glad og stolt af holdet, vi havde en god kamp med gode ideer, god tålmodighed. For mig er det meget vigtigt at overleve i Champions League. Turneringen er den mest spændende at vinde i hver sæson, eftersom du spiller imod de bedste hold i Europa.

– Disse aftener med publikum er specielle og nu ved vi, at vi har chancen for at nå en runde videre.

Bayern München-ikonet håber dog sejren kan få en større betydning end blot at klubben avancerer til Champions Leagues kvartfinaler.

– Måske kan kampen blive et vendepunkt for os. Vi ved, at vi må tage ét skridt ad gangen. Ikke alle problemer er løst nu, men vi kæmpede godt og har gode spillere.

Bayern München spiller næste kamp lørdag eftermiddag, når de hjemme på Allianz Arena tager imod Bo Henriksens tropper fra Mainz.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P