Fælt drop og smuk FCK-kasse i Manchester Citys store sejr

Akkurat som i det første kamp, så vandt Manchester City onsdag aften i ottendedelsfinalen i Champions League mod F.C. København med 3-1. Dermed slutter FCK’s europæiske eventyr.

Manchester City tager imod FC København i returkampen i Champions League 1/8-finalen i Manchester onsdag den 6. marts 2024.
M. Akanji
5′
J. Álvarez
9′
E. Haaland
45’+3′
M. Elyounoussi
29′
45′
90′
  • FCK fik den værste tænkelige start, da Citys Manuel Akanji flugtede englænderne foran efter bare fem minutter. Fire minutter senere udbyggede Julian Álvares føringen, da Kamil Grabara fælt tabte argentinerens afslutning ind i målet
  • Manchester City sad på det meste af spillet, men efter en halv times spil kom FCK afsted i en kontra, hvor Oskar Óskarssons flotte hælaflevering fandt Mohamed Elyounouissi, som reducerede til 2-1
  • Efter scoringen kom FCK bedre med i kampen, men alligevel var det Erling Haaland, som scorede kampens sidste mål, da han gjorde det til 3-1 efter en halv times spil. Der blev ikke scoret mere, og dermed er City videre og FCK ude af Champions League

Manchester City 1-0 F.C. København (Manuel Akanji, 5′)

Manchester City 2-0 F.C. København (Julian Álvares, 9′)

Manchester City 2-1 F.C. København (Mohamed Elyounoussi, 29′)

Manchester City 3-1 F.C. København (Erling Haaland, 45′)