FCN sprudler og tager vigtig sejr over Silkeborg

FC Nordsjælland tog tre vigtige point i mandagens kamp i 3F Superligaen, da Silkeborg blev besejret efter en hektisk indledning på kampen med to mål på fem minutter. Se mål fra kampen her.

M. Hansen
2′
M. Hansen
25′
M. Frese
78′
P. Mattsson
6′
45′
90′
  • Mads Kristian Hansen flugtede FC Nordsjælland foran efter bare to minutter på et flot forarbejde fra norske Andreas Schjelderup
  • Bare fire minutter senere bragte Silkeborgs Pelle Mattsson balance i regnskabet efter et hjørnespark. Men Mads Kristian Hansen var ikke færdig for FCN, og afsluttede efter 25 minutter et flot nordsjællandsk angreb med at sende kuglen i nettet
  • Efter pausen havde Silkeborg et pænt forsøg på frispark, men Martin Freese lukkede og slukkede for nordsjællænderne med sin scoring til 3-1. Dermed slår FCN – på Superligaens fjerdeplads – et hul på seks point ned til Silkeborg på sjettepladsen

FC Nordsjælland 1-0 Silkeborg IF (Mads Kristian Hansen, 2′)

FC Nordsjælland 1-1 Silkeborg IF (Pelle Mattsson, 6′)

FC Nordsjælland 2-1 Silkeborg IF (Mads Kristian Hansen, 25′)

FC Nordsjælland 3-1 Silkeborg IF (Martin Freese, 77′)