Jupiler Pro League

Skov Olsen-scoring i belgisk brag

Andreas Skov Olsen kom på måltavlen, da Club Brugge sejrede med 0-3 ude mod Genk søndag eftermiddag.

Andreas Skov Olsen scorede i Club Brugges sejr over Genk.

Der var dømt belgisk bold og Jupiler League, da Club Brugge søndag gæstede Genk.

Her trak gæsterne sig sejrrigt ud af opgøret med hele 0-3.

Blandt Club Brugges målscorere var Andreas Skov Olsen.

Genk havde efter et kvarters spil muligheden for at bringe sig i front, men Toluwalase Emmanuel Arokodare missede sit forsøg fra 11-meterpletten.

I stedet fik norske Hugo Vetlesen i det 27. minut sendt gæsterne på sejrskurs.

Midtvejs i anden halvleg blev danske Casper Nielsen skiftet ind, og fem minutter senere kunne han se holdkammeraten Denis Odoi fordoble føringen.

I det 84. minut blev det så til slutresultatet 0-3, da Andreas Skov Olsen tog sig af opgørets andet straffespark. Danskeren missede ikke og fik i stedet noteret sig for sin 10. scoring i indeværende sæson i Jupiler League.

Med sejren og de tre point fastholder Club Brugge tredjepladsen i den bedste belgiske række, mens Genk fortsat ligger på sjettepladsen.