Så kom sejren: Viborg henter tre point mod Randers

Viborg FF hentede søndag sin første sejr i 2024, da ellers formstærke Randers FC blev besejret.

Viborg FF besejrer Randers FC hjemme med 3-0.

Viborg FF sejrede søndag med 3-0 hjemme mod Randers FC.

Gæsterne kom ellers til kampen med to sejre ud af to mulige i 2024, mens Viborg åbnede sæsonen med et nederlag mod OB og siden en uafgjort mod Hvidovre IF.

De to klubbers vidt forskellige pointhøst var dog ikke til at få øje på i Viborg søndag.

Randers FC kom spillemæssigt bedst ud til kampen, men det var Mads Søndergaard ligeglad med, da han i det 20. minut bragte hjemmeholdet på sejrskurs med en flot scoring.

Et kvarter senere fik Anosike Ementa fordoblet Viborg-føringen, da han med en fiks afslutning bag om støttebenet fik dirigeret Ibrahim Saids indlæg i mål.

Nede med 2-0 ved pausen skulle Randers FC frem over stepperne i anden halvleg, men allerede i det 47. minut gik det galt for gæsterne.

Et sløset opspil blev straffet, og Jakob Bondes afslutning blev rettet af og fandt vej til netmaskerne i Randers-målet.

Med sejren og de tre point overhaler Viborg søndagens modstander og indtager nu syvendepladsen i Superligaen.