Serie A

Napoli fælder Juve og sender Inter på mesterskabskurs

Juventus skulle bruge en sejr søndag aften, hvis Torino-klubben fortsat vil gøre sig forhåbninger om at spille med om mesterskabet i Serie A – den plan fik Napoli forpurret.

Kvicha Kvaratskhelia afgjorde kampen imellem Napoli og Juventus søndag aften.
K. Kvaratskhelia
42′
G. Raspadori
88′
F. Chiesa
81′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′

Juventus havde brug for en sejr imod Napoli søndag aften.

Serie A’s absolutte førerhold, Inter, er nemlig ved at stikke af i toppen af ligaen.

Til trods for en sen udligning, endte Juventus alligevel med at tabe kampen, da Giacomo Raspadori scorede sejrsmålet til 2-1 efter Victor Osimhens brændte straffespark.

Napolis georgiske troldmand, Kvicha Kvaratskhelia, scorede på fornem vis kampens første mål, da den 23-årige venstrekant flugtede bolden i mål til 1-0.

Længe så det ud til, at Kvaratskhelia også var blevet matchvinder, men Federico Chiesa udlignede efter 81 minutters spil, da italieneren drønede en flad afslutning ind til 1-1.

I kampens døende minutter tildelte kampens dommer et straffespark til Napoli, som Victor Osimhen tog sig af. Desværre for Napoli så brændte nigerianeren.

Heldigvis for Osimhen fulgte hans angrebskollega Giacomo Raspadori op og lukkede kampen til 2-1.

Jesper Lindstrøm blev først skiftet ind i det 93. minut.

Således ser det nu rigtig svært ud for titelaspiranterne fra Juventus, som har 12 point op til Inter på førstepladsen, imens milaneserne stadig har en kamp i hånden.

Den spiller Inter mandag aften, når klubben møder Genoa. Kampen fløjtes i gang klokken 20:45 dansk tid og kan ses på TV2 Sport X og TV2 Play.

Du kan se hele stillingen i Serie A lige her.