3F Superligaen

Thomasberg fik gåsehud: Det var stærkt

FC Midtjylland hentede fredag aften en sejr hjemme mod F.C. København. Opgøret vil dog i høj grad blive husket for fraværet af svenske Kristoffer Olsson, der i det 8. minut blev hyldet på MCH Arena.

Thomas Thomasberg da FC Midtjylland møder FC København i Superligaen på MCH Arena i Herning.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

Fredag aften var på mange måder en speciel aften på MCH Arena.

Her hentede FC Midtjylland en 2-0-sejr hjemme mod F.C. København i et opgør, der bestod at to vidt forskellige halvlege.

Mens hjemmeholdet havde alt i de første 45 minutter, var det gæsterne der sad på det hele i anden halvleg.

Samtidig var der valfartet et hav af journalister til kampen, hvor særligt de svenske af slagsen dukkede op i en mængde, der ligger langt over normalen.

Det skyldes, at FC Midtjyllands svenske midtbanespiller Kristoffer Olsson fortsat ligger syg og i respirator på Aarhus Universitetshospital.

Efter kampen var det da også i høj grad svenskerens helbred, der fyldte for opgørets aktører.

– Nu kan vi jo selv se, hvor mange der står her i dag, så selvfølgelig havde den lidt ekstra opmærksomhed.

– Så selvfølgelig respekt for det der minut, hvor man fik lidt gåsehud, hvor der blev klappet fra begge holds spillere og fans fra begge hold. Det var stærkt, siger FCM-cheftræner Thomas Thomasberg med reference til det 8. minut, hvor hele stadion rejste sig for at hylde Kristoffer Olsson.

Thomasberg fortæller videre, at det naturligvis var specielt at skulle navigere i sorgen over Olsson kombineret med glæden ved en sejr:

– Det endte med trods alt stadigvæk at blive en god dag, selvom man jo godt ved, når man glæder sig og jubler og alt det der, så ved man jo godt, at man har en spiller – en kammerat for nogle af spillerne – som burde have været der og deltaget i kampen.

– Vi havde heldigvis som både stab, men også som klub og spillere, været i det lidt længere, så det har lignet lidt mere en almindelig uge. Men selvfølgelig med den her forfærdelige situation, som Kris stadigvæk er i. 

– Det gik jo godt resultatmæssigt. Det blev en god følelse, vi kom til at stå med her efter kampen, med alt det, der nu har været snakket om inden kampen, siger han.

Med sejren og de tre point indtager FC Midtjylland aktuelt førstepladsen i Superligaen.

Brøndby IF har dog mulighed for at tilbageerobre førstepladsen søndag, når Vejle Boldklub gæster Brøndby Stadion.

Du kan læse mere om Kristoffer Olssons tilstand nedenfor

FCM opdaterer på Olsson: Situationen er fortsat alvorlig

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P