3F Superligaen

FCN-træner om eksemplariske Svensson: En fornøjelse

FC Nordsjællands cheftræner, Johannes Hoff Thorup, er mildt sagt meget glad for at have Daniel Svensson i sin trup, og fortæller hvilken betydning svenskeren har for holdet.

FC Nordsjællands Daniel Svensson og OB's Rami Al Hajj i aktion under superligakampen mellem FC Nordsjælland og OB i Farum.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

22-årige Daniel Svensson har i denne sæson spillet hele 33 kampe for FC Nordsjælland.

Derudover har svenskeren spillet 1.577 minutter ud af 1.710 mulige i Superligaen.

Svensson må derfor ses som en af de vigtigste brikker for FC Nordsjællands cheftræner, Johannes Hoff Thorup, når holdkortet skal sættes.

Selvom FCN-træneren ikke selv siger ordene direkte, så fortæller Hoff Thorup dog, at “Svennis”, som de kalder Daniel Svensson i FCN, er en meget vigtig spiller for klubben.

– Det er jo indimellem de spillere, som går lidt under radaren, der har den største betydning for, at et fodboldhold kan hænge sammen. Og her er Svensson et godt eksempel.

– Han er rigtig nødvendig for os, når vi spiller. Han dækker et enormt stort område – især uden bold. Og han kan vinde nogle bolde for os i situationer, hvor vi kan være tæt på at komme under pres. 

FCN-leder om nyt talent: Et ekstraordinært højt niveau

– Det er en fornøjelse som træner at have en type som “Svennis”, der leverer, uanset hvor man placerer ham.

– Det er en styrke for en fodboldspiller, at man kan spille hver gang. Og det kan Svensson. Han holder sig enormt godt ved lige og passer på sig selv. Han sørger for, at den krop, han har at spille i, kan holde til meget. Og den kan holde til rigtig, rigtig mange meter, når vi spiller, siger Hoff Thorup til FCN’s hjemmeside

FC Nordsjælland møder mandag aften klokken 19 Silkeborg IF hjemme på Right to Dream Park i Farum.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P