3F Superligaen

FCN-leder om nyt talent: Et ekstraordinært højt niveau

Araphat Mohammed er onsdag præsenteret i FC Nordsjælland, og klubbens tekniske direktør ser nogle ekstraordinære spidskompetencer hos den 18-årige midtbanespiller.

Endnu et produkt af Right to Dream-akademiet er på plads i FC Nordsjælland.

Den 18-årige ghaneser Araphat Mohammed er onsdag præsenteret, og midtbanespilleren træner allerede med på superligamandskabet.

For klubbens tekniske direktør Alexander Riget så er det en yderst spændende spiller, som nu er indlemmet i truppen i Farum.

– Araphat er en spiller, der har nogle spidskompetencer på et ekstraordinært højt niveau. Han har en rigtig god venstre fod og er samtidigt meget duelstærk, lyder det fra Alexander Riget til klubbens hjemmeside.

Mohammed blev hentet til klubben allerede i januar, men arbejdstilladelsen og papirarbejdet er først faldet på plads nu. Og der er et stort potentiale hos den nye mand.

Araphat Mohammed er ny i FCN
Foto: FC Nordsjælland

– Han er en spiller, vi ser et stort potentiale i, men også en spiller, der formentligt skal bruge lidt tid på, at tilpasse sig tempoet i Superligaen.

Ghaneseren er nyeste skud på stammen i FC Nordsjælland, som har haft mange dygtige spillere igennem systemet.

FCN præsenter nyt talent – allerede fast del af truppen

– Det at vi i Right to Dream-regi igen har mulighed for at bringe en spiller til FC Nordsjælland viser virkelig, at vores internationale akademier leverer et utrolig flot stykke arbejde, slutter den tekniske direktør.

Klubben har ikke oplyst, hvor lang en kontrakt man har indgået med Araphat Mohammed.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P