3F Superligaen

Mads Emil Madsen: Søndag var en kæmpe mavepuster

Sidste søndag var en hård pille at sluge for Mads Emil Madsen og resten af AGF-truppen. Nu ser den 26-årige midtbanespiller frem til en endnu bedre optræden på Ceres Park, når OB kommer på besøg denne søndag.

Mads Emil Madsen glæder sig til søndagens hjemmebanekamp imod OB.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Sidst AGF var i aktion gik Mads Emil Madsen og resten af holdkammeraterne fra banen slukørede.

Det håber De Hviie at kunne lave om på, når opgaven næste gang hedder OB. AGF-lejren synes også at være kommet sig ovenpå fadæsen.

Til trods for at aarhusianerne spillede to mand i overtal med et kvarter igen, så lykkedes det Ulvene at høste alle tre point takket være en sen scoring fra Charles.

Mads Emil Madsen glæder sig til søndagens hjemmebanekamp imod OB.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

– Søndag var en kæmpe mavepuster for os, og jeg har aldrig oplevet det før. Men det har vi for længst pakket væk og fokuserer nu på søndag.

– Vi skal se, om vi kan komme lige så godt fra start som i seneste kamp, men at vi så holder vores niveau med højt pres og spil.

– Jeg tror, at vi kommer til at spille en god kamp. Vi bliver bedre og bedre, og alle er toptændte til på søndag, lyder det fra Mads Emil Madsen til AGF’s hjemmeside.

SENSATION: FCM’s ni mand slukker lyset i Aarhus i overtiden

Mads Emil Madsen fik 83 minutter på banen imod FC Midtjylland, hvorefter Janni Serra kom på banen til fordel for den 26-årige midtbanespiller.

I AGF-tiden er det blevet til 40 kampe for den tidligere Silkeborg-profil. Det har givet et afkast på tre mål og to oplæg.

Du kan se kampen imellem AGF og OB på TV3 Sport og Viaplay, når der fløjtes op på søndag klokken 18:00.

Husk, at du altid kan få det store overblik over dagens fodboldkampe, som vises i dansk tv på campo.dk’s TV Guide.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P