NordicBet Ligaen

Tilbage på førstepladsen: AaB besejrer Fredericia i topbrag

AaB generobrede fredag aften førstepladsen i NordicBet Ligaen, da aalborgenserne trak sig sejrrigt ud af målfesten i Fredericia.

Mathias Jørgensen scorede igen for AaB, da han var med fra start imod FC Fredericia.

AaB spillede sig fredag aften op på førstepladsen i NordicBet Ligaen med en 2-3-sejr imod FC Fredericia.

I toppen af NordicBet Ligaen, ser det også ud til, at AaB og Sønderjyske nu har slået et gedigent hul ned til Fredericia og resten af ligaen.

Aalborgenserne fik dog lov til at arbejde for det. Det startede nemlig rædderligt for AaB.

Efter bare tre minutter kunne Sofus Berger åbne ballet med en kælen afslutning fra kanten af feltet.

Dernæst skulle aalborgenserne lige komme sig, og efter 17 minutters spil stangede Ramus Thelander udligningen i mål, da Diego Caballo servede et frispark dybt ind i Fredericia-feltet.

Bare ti minutter senere fik Mathias Jørgensen scoret sit andet mål i AaB-trøjen, da den tidligere Esbjerg-profil kom på enden af en fornem bold til bagerste stolpe fra Melker Widell.

Efter pausen stak Christian Gammelgaard en gedigen kæp i AaB-hjulet, da den 20-årige angriber udlignede for hjemmetholdet.

Lars Kramer ville det anderledes, da AaB’s hollandske stopper headede sejrsmålet ind efter 67 minutters spil.

Således indtager AaB førstepladsen i NordicBet Ligaen, i hvert fald indtil Sønderjyske skal i aktion imod Vendsyssel lørdag klokken 15:00.