NordicBet Ligaen

AaB-boss om ny topkamp: Vi skal op i tempo

Fredag aften spiller AaB endnu en topkamp, når FC Fredericia venter på udebane, og for nordjydernes cheftræner er nøglen til sejr at få tempoet op.

AaB's træner Oscar Hiljemark i NordicBet ligaen mellem AaB og SønderjyskE på Aalborg Portland Park, lørdag 24. februar 2024.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AaB starter foråret lige på og hårdt.

NordicBet Ligaens andenplads mødte i sidste uge førerholdet fra Sønderjyske, og fredag aften venter så tredjepladsen fra FC Fredericia på udebane.

AaB’s cheftræner, Oscar Hiljemark, har stor respekt for fredagens modstander, og opskriften for at tage alle tre point med hjem fra Trekantsområdet er da også klar.

– Vi skal frem for alt op i tempo og være der som fodboldhold. Jeg synes, at vi mod Sønderjyske var der hele kampen, vi manglede lidt kvalitet på bolden, som vi forhåbentlig gør bedre i morgen (fredag, red.), udtaler Hiljemark til AaB’s egne kanaler.

I lørdagens åbningskamp var nordjyderne oppe med to mål efter 50 minutter, men Sønderjyske kom tilbage og kampen endte 2-2. Cheftræneren var efterfølgende skuffet, men der var gode takter i åbningskampen.

Det håber AaB’s 31-årige cheftræner fortsætter fredag.

– Uden bolden synes jeg, at det var skarpt, og vi var dygtige på omstillinger. Der var en hel del, som vi har arbejdet på i opstarten, som vi kunne se mod Sønderjyske, og jeg håber, vi kan få samme udtryk i morgen.

AaB's træner Oscar Hiljemark i NordicBet ligaen mellem AaB og SønderjyskE på Aalborg Portland Park, lørdag 24. februar 2024.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

– Det handler om at være til stede mentalt. At kunne omstille sig til en ny kamp, og elske situationen frem for at gå ud og være bange for at have bolden visse steder.

Seneste opgør mellem AaB og FC Fredericia var i september i pokalen, hvor Lillebæltsklubben trak det længste strå. I august vandt AaB med 4-0.

Hiljemark håber da også på fuld skrald på Monjasa Park.

AaB slår fast: Influencere ikke en del af driften

– Jeg forventer en god fodboldkamp med en masse tempo og en masse situationer, som forhåbentlig kan gavne os på en positiv måde.

Kampen mellem FC Fredericia og AaB fløjtes op klokken 18:30 og kan ses på Viaplay.

| Monjasa Park | 1 mar 202418.30
FC Fredericia
FC Fredericia
t u v v v
2 : 3
Slut
AaB
AaB
u u t v u
S. Berger
3′
C. Gammelgaard
50′
R. Thelander
17′
M. Jørgensen
27′
L. Kramer
66′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P