Matt O’Riley med mål og assist i Celtics destruktion af Dundee

Den danske landsholdspiller spillede en hovedrolle, da Celtic onsdag aften slagtede Dundee FC.

Matt O'Riley og Cletic slagtede Dundee.

Det kunne være interessant at vide, hvad Dundee FC-træner, Tony Docherty, sagde til sine spillere i pausen af aftenens kamp.

På besøg hos de forsvarende mestre fra Celtic måtte Dundee FC-nemlig gå til pause nede med hele 6-0.

Den voldsomme føring skyldtes ikke mindst danske Matt O’Riley, der foruden oplægget til Celtics første og fjerde scoring også selv sørgede for scoringen til 3-0 efter bare 22 minutters spil.

Hvis Dundee skal tage én positiv ting med hjem fra kampen på Celtic Park, så må det være, at det faktisk lykkedes dem at spille lige op med værterne i anden halvleg, der sluttede 1-1.

Det blev altså til en samlet 7-1-sejr for Celtic, der samtidig måtte se rivalerne og mesterskabskonkurrenterne fra Rangers tage en markant mere snæver 1-2-sejr på udebane mod Kilmarnock.