3F Superligaen

Topscorer Vallys holder fokus: Tænker kun på Brøndby

Som topscorer i Superligaen er der selvsagt fokus på Nicolai Vallys, der meget vel kan blive udtaget til landsholdets træningskampe til marts, men Vallys selv holder sit fokus på Brøndby.

Nicolai Vallys tænker udelukkende på Brøndby.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Han har i forvejen én landskamp på cv’et.

Den faldt tilbage i september, hvor han fik de sidste 18 minutter i 4-0-sejren over San Marino i EM-kvalifikationskampen.

Når landstræner Kasper Hjulmand til marts udtager sin trup til venskabskampene mod Schweiz og Færøerne, kan superligatopscorer vise sig at være at finde blandt de udvalgte igen.

Hvis det er tilfældet, venter der formentlig Vallys lidt af en klapsalve, når Danmark på Vallys hjemmebane – Brøndby Stadion – møder Schweiz.

Selv bruger superligaprofilen dog ikke kræfter på at tænke på en eventuel landsholdsudtagelse.

– Jeg fokuserer på Brøndby. For at være ærlig har jeg ikke fokus på andet. Jeg håber at være god nok og forsøger hver dag at være god nok. Jeg kæmper til træning og prøver at vise mig så godt som muligt frem for Brøndby. Det er dér, jeg lægger min energi – jeg kan ikke gøre andet, siger Vallys til TV 2.

Nicolai Vallys har spillet samtlige 19 superligakampe for Brøndby i denne sæson, hvor det samtidig er blevet til ti scoringer.

Vallys om drømmestart: Kunne ikke være bedre

Dermed er Randers FC-målmand Patrik Carlgren den eneste spiller, der har spillet flere minutter i indeværende sæson end Brøndby-profilen.

Også i søndagens 0-3-sejr over OB kom Vallys i fokus. Godt nok kom han ikke selv på måltavlen, men med oplæg til både Yuito Suzukis og Ohi Omoijuanfos mål fordoblede han sin assist-total.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P