LaLiga

Luka Modric efter gensyn med Ramos: Han viser et højt niveau

Real Madrid tog sent søndag aften en vigtig 1-0 sejr over Sevilla på et Modric-mål, hvor de også mødte deres tidligere anfører.

Luka Modric taler om Sergio Ramos
Foto: Violeta Santos Moura/Reuters/Ritzau Scanpix

Tre vigtige point, men ingen skøn kamp.

Real Madrid fik med hiv og sving hevet tre point hjem, da de søndag vandt 1-0 over Sevilla på Bernabeu.

Det var nok engang Luka Modric, der gjorde forskellen, da den 38-årige kroat blev skiftet ind og scorede sejrsmålet til 1-0 for madrilenerne.

I den modsatte lejr var den tidligere mangeårige Real Madrid-anfører Sergio Ramos at finde, og det var et specielt gensyn for Luka Modric.

– Han er min ven, bror, en fantastisk spiller, som fortsætter med at bevise det. Selvom alle gerne vil tale om vores aldre, bliver han ved med at vise, at han er på et meget højt niveau. Det var en kæmpe glæde at se ham.

– Han havde en fantastisk kamp, og han så meget glad ud, spændt på at vende tilbage til Bernabéu. Fansene har også været glade for at se ham, selvom det var på det andet hold. Han er en legende, en af de største i fodbolden og frem for alt i Real Madrid.

Real Madrid har efter kampen otte point ned til rivalerne FC Barcelona på andenpladsen. Girona har dog mulighed for at generobre andenpladsen mandag aften, når de møder Rayo Vallecano.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P