3F Superligaen

Greves gode start: Har større fysisk overskud

Mathias Greve er startet inde i forårets to første kampe for Brøndby IF, hvor den fynske midtbanespiller har leveret nogle gode præstationer. Greve beretter da også om en forbedret fysisk forfatning.

Brøndbys Mathias Greve og Nicolai Vallys efter superligakampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland på Brøndby Stadion søndag den 18. februar 2024.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Mathias Greve har bidt sig fast på Brøndbys midtbane.

Den 29-årige fynbo er startet inde med Daniel Wass og Nicolai Vallys i Brøndbys to første kampe i denne sæson.

Midtbanespilleren med det gode drev var søndag tilbage på sin gamle hjemmebane i Odense, og det var et dejligt gensyn, lød det efterfølgende fra Greve.

– Det er selvfølgelig dejligt at være tilbage, når vi tager tre point med til Brøndby, udtalte Greve til den fremmødte presse efterfølgende.

Greve har døjet med en baglårsskade i efteråret, men er startet stærkt i foråret, hvor det er blevet til startpladser i begge forårets to sejre.

Og Greve er glad for at være med fra start.

Brøndbys Mathias Greve og Nicolai Vallys efter superligakampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland på Brøndby Stadion søndag den 18. februar 2024.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

– Det er jeg sindssyg glad for. Det var det, som jeg havde som mål, da jeg gik på ferie. Jeg synes også, jeg har bidraget fint inden pausen, så det er bare om at fortsætte. Så det har været en rigtig god start.

Greve anerkender, at han har sat et mere markant aftryk de senere kampe og generelt er kommet tilbage i god fysisk forfatning.

– Jeg går altid på banen for at give alt, hvad jeg har. De to første kampe har jeg haft det fysiske overskud, som jeg måske har manglet, qua at jeg har været ude med de her baglårsproblemer og hele tiden har skulle kæmpe mig tilbage med.

Topscorer Vallys holder fokus: Tænker kun på Brøndby

– Jeg lever af, at min fysik er tip top, og det ligner det i hvert fald, at den er nu. Og det er en vigtig del af mit spil, udtaler Mathias Greve.

Greve og resten Brøndbys mandskab vandt sikkert 0-3 på udebane mod OB søndag aften. Se mål og højdepunkter fra kampen lige her.

Mathias Greve kom til Brøndby i 2021 og er foreløbigt noteret for 79 kampe med to mål til følge i den gul-blå trøje.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P