LaLiga

Girona er tilbage efter sejrsløs stime

Girona genfandt mandag aften opskriften på sejr, da Rayo Vallecano blev sendt hjem med et nederlag i bagagen.

Efter tre kampe uden sejr kunne Girona mandag aften tilføje tre point til kontoen.

Her blev Rayo Vallecano således besejret med cifrene 3-0.

Det var dog først til allersidst, at sejren blev cementeret, da stillingen efter 90 minutter blot var 1-0.

Opgørets første scoring faldt først i det 52. minut da Viktor Tsygankov sendte hjemmeholdet på sejrskurs.

Med et kvarter tilbage af opgøret blev opgaven så dét mere besværlig for gæsterne, da Pep Chavarria noterede sig for to gule kort indenfor ét minut. Begge i form af mere eller mindre klodsede frispark.

I det første minut af dommerens tillægstid kunne Savio så gøre det til 2-0, inden han fire minutter senere lukkede og slukkede endegyldigt med endnu en scoring til 3-0.

Med sejren og de tre point indtager Girona andenpladsen i LaLiga, hvor man har seks point op til Real Madrid og to point ned til FC Barcelona.