AGF’s onde ånd: Også reserverne taber til FCM

Mandag middag havde AGF’s reserver mulighed for at redde lidt af æren fra førsteholdets nederlag søndag, men endnu en gang viste FC Midtjylland sig som aarhusianernes onde ond.

FCM jubler efter en scoring mod AGF

Det lød et kollektivt suk på Ceres Park søndag aften.

I den dybe overtid sikrede Charles FC Midtjylland sejren, men mandag middag var der mulighed for at sætte et lille plaster på det blødende aarhusianske sår.

Her mødtes reserverne hos AGF og FC Midtjylland i reserveholdsturneringen Future Cup, men som det også var tilfældet søndag, så vandt midtjyderne.

Og akkurat som i søndagens kamp, så var det AGF, som kom foran først. Janni Serra gjorde det til 1-0 efter ti minutter. Føringen varede kort, for FCM’s Alhaji Kamara udlignede efter 20 minutter.

Fem minutter senere sendte Tobias Bach dog atter AGF i front, og stillingen varede indtil pause.

FCM-chef om ‘sweeper-keeper’: Han reddes af offside

I anden halvleg bragte FCM’s 16-årige Sofus Johannesen balance i regnskabet, og to minutter senere gjorde chilenske Darío Osorio det til 2-3.

Et kvarter før tid scorede AGF’eren Mikkel Kannegaard selvmål til kampens resultat 2-4.

Hos AGF var der spilletid til spillere som Jesper Hansen, Mikkel Duelund og Jacob Andersen. Midtjyderne stillede blandt andet med Franculino, Charles og Valdemar Byskov.