Bundesligaen

Dobbelt dansk assist ikke nok for Wolfsburg mod Frankfurt

Jonas Wind og Joakim Mæhle startede begge kampen og leverede begge en assist, da Wolfsburg fik et enkelt point i udekampen mod Eintracht Frankfurt.

Wolfsburg’s German midfielder #31 Yannick Gerhardt (C) celebrates scoring the 1-1 goal with his team-mates including Wolfsburg’s French defender #04 Maxence Lacroix during the German first division Bundesliga football match between VfL Wolfsburg and BVB Borussia Dortmund in Wolfsburg, western Germany on February 17, 2024. (Photo by Ronny Hartmann / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO
P. Max
14′
O. Marmoush
90’+2′
M. Lacroix
2′
K. Behrens
36′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′
  • Wolfsburg har stadig sin første sejr til gode i 2024, efter de søndag spillede 2-2 på udebane mod Eintracht Frankfurt, der i overtiden fik ødelagt Wolfsburg-sejren

• Wolfsburgs to danskere, Joakim Mæhle og Jonas Wind, havde ellers begge tegnet sig for en assist i første halvleg, som blev udnyttet af henholdsvis Maxence Lacroix og Kevin Behrens

• Ind imellem de to Wolfsburg-scoringer scorede Frankfurts Philipp Max, og to minutter inde i kampens overtid sørgede egyptiske Omar Marmoush for, at det ene point blev i finansbyen

Frankfurt 0-1 Wolfsburg (Wind med assist, 2′):

Frankfurt 1-1 Wolfsburg (Philipp Max, 14‘):

Dette highlight er endnu ikke tilgængeligt..

Frankfurt 1-2 Wolfsburg (Mæhle med assist, 36′):

Frankfurt 2-2 Wolfsburg (Omar Marmoush, 90+’):