LaLiga

Sky Sport: Tuchel er meget åben for Barca-job

Thomas Tuchel er færdig i Bayern München til sommer, og derfor sættes tyskeren i forbindelse med andet kommende ledigt trænersæde, nemlig det i Barcalona. Et sæde, Tuchel angiveligt er meget interesseret i.

Thomas Tuchel iført Bayerns træningstøj
Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Trænerkarrusellen får fart på til sommer.

Det har længe været kendt, at Liverpool og Barcelona skal have nye cheftrænere til sommer. Tirsdag kom også Bayern München på den liste.

Her brød nyheden nemlig om, at Thomas Tuchel stopper i den tyske storklub efter sæsonen. Og ifølge Sky Sport i Tyskland, så er Tuchel meget interesseret i et skifte til Barcelona.

Det er den normalt velinformeret Sky Sport-journalist Florian Plettenberg, som tirsdag eftermiddag skriver, at Tuchel er klar til at finde et nyt job til sommer, når tiden i Bayern München rinder ud.

Plettenberg skriver, at Tuchel er meget åben for et skifte til FC Barcelona, og at tyskeren også figurerer på den catalanske storklubs kandidatliste.

Thomas Tuchel iført Bayerns træningstøj
Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

Tuchel har angiveligt analyseret Barcelona og dens DNA gennem flere år, og han er meget fascineret af klubbens akademi, La Masia.

Senest har Tuchel også rost spanske spilleres mentalitet på et fanmøde i Bayern.

Plettenberg erfarer desuden, at der endnu ikke er nogen konkret dialog mellem nogle parterne, og Tuchel fokuserer på at gøre arbejdet færdigt i Bayern.

Medie: Forholdet mellem Tuchel og Kimmich er ødelagt

Tuchel og Bayern spiller lørdag aften mod RB Leipzig i Bundesligaen. Se stillingen i den tyske række her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P