FA Cup

Thomas Tuchel: Spanien har en ekstraordinær liga

Barcelona står uden træner til sommer, efter Xavi annoncerede sin afsked lørdag aften. Søndag er Bayern Münchens træner Thomas Tuchel ude og rose spansk fodbold.

Thomas Tuchel for Bayern München
Foto: Alexandra Beier/AFP/Ritzau Scanpix

En større trænerlavine kan rulle til sommer.

På tindernes top står Barcelona og Liverpool uden en cheftræner efter denne sæson, og det kan sætte skub på trænertransferne til sommer.

I Catalonien stopper Xavi, når sæsonen er slut, og derfor er Barcelonas ledelse på udkig efter en ny mand ved roret. Hos tyske Bayern München afviser klubbens cheftræner bestemt ikke en ny tur til Spanien.

Thomas Tuchel overtog tøjlerne i Bayern i marts sidste år. Tuchel har tidligere været i både Paris Saint-German og Chelsea FC, og tyskeren afviser bestemt ikke at tage til udlandet igen – og her er Spanien en mulighed.

– At flytte til udlandet igen tiltaler mig. Spanien har en ekstraordinær liga, udtaler Tuchel ifølge Sky Sport-journalisten Florian Plettenberg.

Tuchel har tidligere arbejdet med spanske spillere ad flere omgange, og tyskeren har kun gode erfaringer med spillere fra det sydeuropæiske land.

– Set fra mit perspektiv og baseret på min erfaring med at arbejde sammen med spaniere, er de kendetegnet ved en enorm selvtillid. Når man taler med spanske spillere, får jeg hurtigt fornemmelsen af, at man er i ‘kontakt’ med personen, lyder det fra Tuchel.

Tuchels kontrakt med Bayern München udløber i sommeren 2025.

Medie: Her er de seks kandidater til Barca-jobbet

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P