Europæisk Klubfodbold

Mathias Hebo efter operation: Utrolig lettet

Den tidligere Lyngby-spiller Mathias Hebo Rasmussen som nu tørner ud for Cracovia i Polen, er blevet opereret for en skade i akillessenen – og udfaldet af operationen var bedre end først forventet.

Campo Mathias Hebo Rasmussen
Foto: Cracovia

Mathias Hebo er blevet opereret.

Den danske midtbanespiller har døjet med en akillesseneskade, som før har drillet.

Nu har Hebo været under kniven meddeler han på det sociale medie X, og dermed stirrer danskeren ind i en længere periode på sidelinjen – dog ikke så lang som først forventet.

Campo Mathias Hebo Rasmussen
Foto: Cracovia

– I dag havde jeg en lille operation for at kigge ind ved min akillessene, som jeg har døjet med. Vi troede, at jeg skulle igennem en stor operation igen..

– Men heldigvis blev det bare til oprensning, hvilket jeg er utrolig lettet over! Så i stedet for ni til tolv måneder hedder det tre-fire måneder, hvor genoptræningen allerede starter næste uge.

– Så ingen kampe før til sommer, men tiden indtil skal jeg bruge, så jeg er klar til den nye sæson. Kan ikke vente, og jeg er så taknemmelig for al den støtte jeg har fået, skriver Mathias Hebo på X.

Siden skiftet fra Lyngby i 2021 har danskeren spillet 41 kampe for den polske klub Cracovia, hvor det er blevet til tre mål og to oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P