Odgaard lyner i ny Bologna-optur

Onsdag aften tørnede Bologna sammen med ærkerivalerne fra Fiorentina i Derby dell’Appennino, hvor danske Victor ‘VK’ spillede fuldtid og Jens Odgaard lukkede og slukkede derbyet.

Victor 'VK' Kristiansen og Bologna buldrer derudaf i Serie A, og dansker-klubben vandt igen onsdag aften.

Victor Kristiansen, Jens Odgaard og Bologna buldrer derudaf.

Det blev, der sat en stor, fed streg under onsdag aften, da ærkerivalerne fra Fiorentina kom på besøg.

Efter 12 minutters spil sendte Bologna-anfører, Lewis Ferguson en fabelagtig aflevering i dybden til Riccardo Orsolini, som trak ind til sit venstreben og scorede til 1-0.

I anden halvleg fortsatte Orsolini med at vise prøver på, hvorfor han er en seriøs bejler til det italienske landshold når der skal spilles EM til sommer.

Den 27-årige offensivspiller scorede nemlig på frispark, men målet blev underkendt, da en medspiller forsøgte at spille bolden fra en offside-position.

Jens Odgaard fik et kort indhop, da han blev skiftet ind efter 88 minutters spil.

Det var ikke så dumt endda, da danskeren kom på tavlen for anden kamp i streg for Bologna dybt inde i kampens tillægstid og fik Stadio Renato Dall’Ara til at koge over.

Således endte kampen 2-0 til Bologna, som fortsætter deres imponerende sæson i Serie A, hvor klubben nu ligger på femtepladsen a point med Atalanta, som dog har en kamp i hånden.