LaLiga

Medie: Tre storklubber jagter Frenkie de Jong

Frenkie de Jong overvejer et skifte væk fra FC Barcelona, og en lille håndfuld af storklubber er angiveligt klar til at hente hollænderen. Det skriver det spanske medie Sport.

Frenkie De Jong spiller for FC Barcelona
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Hans kontrakt med Barcelona udløber først i 2026.

26-årige Frenkie de Jong skal dog næppe frygte at blive arbejdsløs, for den hollandske midtbanespille har angiveligt flere bejlere.

Der har længe været skriverier om, at Barca-spilleren ønsker et skifte væk fra den catalanske storklub, og mandag bliver der sat navn på flere af de interesserede klubber.

Det spanske medie Sport erfarer nemlig, at de Jong vil være en attraktiv spiller for mange klubber, men tre topklubber overvejer angiveligt midtbanespilleren.

Det drejer sig især om Premier League-storklubberne Chelsea og Manchester United, skriver spanske Sport ifølge tyske Bild. Chelsea skulle angiveligt være klar til at smide en stor transfersum efter hollænderen.

De Jong spillede i hollandske Ajax Amsterdam fra 2016 til 2019, blandt andet under ledelsen af Erik ten Hag, som i dag er i Manchester United.

Også den franske storklub Paris Saint-German har ifølge mediet brændt sig varme på Frenkie De Jong.

Frenkie de Jong har misset syv kampe i LaLiga grundet en ankelskade, men har ellers fået fuld tid i samtlige kampe i den bedste spanske række for Blaugrana.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P