Premier League

Kalvin Phillips: Pep Guardiola var i sin ret

Kalvin Phillips blev i sin tid som Manchester City-spiller anklaget for at være overvægtig af Pep Guardiola, da den engelske landsholdsspiller kom tilbage 1,5 kilo tungere end han burde.

Soccer Football – Premier League – West Ham United v Arsenal – London Stadium, London, Britain – February 11, 2024 Arsenal’s Declan Rice in action with West Ham United’s Kalvin Phillips Action Images via Reuters/Paul Childs NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR ‘LIVE’ SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION.NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

Kalvin Phillips har endnu ikke slået igennem i Manchester City.

I stedet er den engelske landsholdsspiller blevet udlejet til West Ham United.

Det har dog ikke forhindret Phillips i at sætte ord på sin tid i Manchester City, og specielt en hændelse, hvor Pep Guardiola anklagede den tidligere Leeds-spiller for at være overvægtig.

– Den hårdeste periode var nok lige efter VM, da Pep kom ud og sagde, at jeg var overvægtig. Han var i sin ret, men der er andre måder man kan gå omkring det på.

– Det var en misforståelse, han var meget frustreret over, at jeg kom tilbage, og at jeg var 1,5 kg over min målvægt.

– Det tog hårdt på min selvtillid, og måden jeg havde det på i City. Min familie var heller ikke glade for det, specielt ikke min mor, fortæller Kalvin Phillips til The Sun.

En af de helt store grunde til at City-lejesvenden forlod klubben på lån, er for at spille sig ind i varmen på det engelske landshold.

– Jeg ønskede at give mig selv den bedste mulighed for at komme med til EM. Jeg ville helt sikkert ikke komme med, hvis jeg ikke skiftede i januar.

På det engelske landshold kæmper Kalvin Phillips med store og formstærke navne som Jude Bellingham og Declan Rice.

Senest fik Kalvin Phillips heller ikke lov at starte inde for David Moyes’ West Ham, som søndag fik en ordentlig snitter hjemme mod Arsenal.

Den kamp kan du læse mere om her:

Arsenal udraderer West Ham – Declan Rice med missil

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P