Dansk debutmål: Odgaard drøner for Bologna

Der var dansk deltagelse, da Bologna delte gedigne øretæver ud til Lecce og danske Patrick Dorgu i Serie A.

Bologna har gang i noget af en sæson.

Victor Kristiansen har spillet en stor rolle for den helt store overraskelse i Serie A.

Nu har den danske venstreback fået en ny dansk kollega, Jens Odgaard, som søndag stemplede ind med et debutmål.

Den danske kantspiller startede dog ikke inde på banen sammen med ‘VK’.

Efter første halvleg var Lecce allerede nede i sækken, da Bologna gik til pause med en 2-0-føring takket være scoringer fra Sam Beukema og Riccardo Orsolini.

Kort efter anden halvleg var fløjtet i gang blev Orsolini dobbelt målscorer, da han gjorde det til 3-0.

Efter en times spil overlod den hollandske Bologna-topscorer, Joshua Zirkzee, sin plads til Jens Odgaard.

Dermed var der debut til Odgaard, som også fik scoret sit første mål i Italien efter 82 minutter, hvor danskeren stak af fra Lecce-forsvaret og sikkert satte bolden i mål til slutresultatet 4-0.

Danske Patrick Dorgu kom på banen for Lecce i anden halvleg.

Med sejren rykker Bologna op på femtepladsen i Serie A, hvor de ligger a point med Atalanta på fjerdepladsen, som dog har en kamp i hånden.

Jens Odgaard skiftede til Bologna i januar-vinduet fra AZ Alkmaar på en lejeaftale. Den handel kan du læse mere om her:

Officielt: Odgaard sendes til Serie A