Uhre: Dejligt at være ude med drengene igen

Mikael Uhre åbnede målfesten torsdag, da danskeren og hans holdkammerater fra Philadelphia Union mødte FC Cincinnati i en træningskamp.

Mikael Uhre åbnede sin 2024-scoringskonto i træningskamp.

Seks minutter skulle Mikael Uhre bruge.

Således var danskeren allerede på pletten, da han satte fut i målfesten mellem FC Cincinnati og Philadelphia Union.

Den tidligere Brøndby-spiller og hans holdkammerater kom foran med 0-3 efter bare 17 minutter, men kunne ikke holde føringen.

Hjemmeholdet fik reduceret efter 21 minutters spil, og i anden halvleg lykkedes det FC Cincinnati at tage sejren efter tre yderligere scoringer – dermed sluttede opgøret 4-3.

Det var dog en forholdsvis munter Mikael Uhre, som talte med Philadelphia Unions klubreporter efter kampen.

– Det var dejligt endelig at være derude med drengene igen. Selvfølgelig er det stadig ‘bare’ pre-season, så der er nogle ting vi kan arbejde på.

Philadelphia Union var i sidste sæson en del af slutspillet i MLS, efter Uhre og hans holdkammerater endte på fjerdepladsen i Eastern Conference.

Her røg den tidligere Superliga-topscorer og co. ud mod selvsamme modstander fra torsdagens træningskamp, FC Cincinnati, i Conference semifinalerne.

Mikael Uhre tog i 2022 rejsen over Atlanten fra Vestegnen, og siden er det blevet til 79 optrædener, 24 mål og 15 oplæg i den amerikanske klub.