Championship

Officielt: Jon Dahl Tomasson færdig i Blackburn

Meldingerne har lydt i nogle dage, men nu er det officielt. Jon Dahl Tomasson er færdig i Blackburn Rovers.

Jon Dahl Tomasson på vej til svensk landstrænerjob
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Jon Dahl Tomasson lukker et kapitel i sin trænerkarriere.

Fredag har Championship-klubben Blackburn nemlig bekræftet, at den danske cheftræner forlader klubben efter gensidig aftale.

Tomasson skrev under på en tre år lang kontrakt, da han i juni 2022 kom til Ewood Park, men halvvejs igennem sin kontrakperiode er det nu slut for både den tidligere danske landsholdsangriber og hans assistent – Remy Reijnierse.

– Rovers ønsker at takke både Jon og Remu for alle deres anstrengelser igennem de seneste 18 måneder, og vi ønsker dem begge det bedste i deres fremtidige karrierer, lyder det fra Blackburn.

Jon Dahl Tomasson er på det senest blevet kædet sammen med det ledige landstrænerjob i Sverige, og det ventes, at den danske rekordindehaver for flest landsholdsmål inden længe bliver præsenteret som ny mand i spidsen for Blågult.

Svensk medie: Mundtlig aftale med Jon Dahl Tomasson

Blackburn går nu på jagt efter en afløser til danskeren og vil ikke have yderligere kommentarer, før den nye cheftræner er på plads.

Klubben, der tre gange er blevet engelsk mestre – senest i 1994-95-sæsonen, melder intet om, hvem der i første omgang overtager tøjlerne i klubben.

I morgen lørdag tager The Riversiders hjemme på Ewood Park imod Stoke City.

Jon Dahl Tomasson efterlader Lancashire-klubben fra det nordvestlige England på en 18. plads i The Championship – bare fem point over QPR under nedrykningsstregen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P