3F Superligaen

Nartey starter igen for Brøndby: Har gjort det rigtig fint

Brøndby-cheftræner bruger både unge Noah Nartey og nytilkomne Jordi Vanlerberghe, når holdet lørdag aften møder amerikanske Real Salt Lake ved Atlantic Cup i Portugal.

Brøndbys logo

Brøndby har i januars transfervindue styrket både offensiven og defensiven.

Centralt på banen har klubben skilt sig af med Håkon Evjen, mens Christian Cappis er kommet tilbage fra sit lejeophold i norske Molde.

Det lader dog til, at det klubben satser på bare 18-årige Noah Nartey, der igen når Brøndby lørdag møder Real Salt Lake ved træningsturneringen Atlantic Cup får lov at starte på banen.

– Noah har gjort det rigtig godt, og hvis vi skal se ham, så skal vi jo se ham i en kontekst, der matcher den, vi gerne vil se Noah i. Han har gjort det rigtig fint.

– Sådan er det at være ung spiller: Så må man bruge de muligheder, man får, og så står man pludselig i en kontekst, der er relevant i forhold til en superligakamp, lyder det fra cheftræner Jesper Sørensen op til kampen.

Officielt: Brøndby henter Filip Bundgaard i Randers FC

Mens Noah Nartey har spillet fuld tid i Brøndby i træningskampene mod henholdsvis Hvidovre og FC Fredericia, så er der uofficiel debut for den belgiske forsvarsspiller Jordi Vanlerberghe.

Den belgiske forsvarsspiller starter som højre stopper i en trebackkæde, hvor han har Frederik Alves til sin venstre og Sean Klaiber til sin højre.

– Han skal finde rytmen med holdet. Han har ikke været her så lang tid. Han skal selvfølgelig lige finde ud af vores offensive opspil; Hvor er det han skal befinde sig henne.

– Det er noget, vi skal prøve at guide ham i, men også nogle ting, som han skal prøve at finde ud af med sine holdkammerater. Han spiller sammen med Sean [Klaiber], som kan hjælpe godt til og har en god forståelse for det, siger Jesper Sørensen

Brøndby åbner den nye sæson den 18. februar, hvor de hjemme på Brøndby Stadion møder FC Midtjylland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P