3F Superligaen

Officielt: Brøndby henter Filip Bundgaard i Randers FC

Rygterne har svirret hele Deadline Day, og nu er det på plads. Filip Bundgaard skifter fra Randers FC til Brøndby IF.

Brøndby IF handler ind i Randers FC, hvor man har hentet Filip Bundgaard.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Filip Bundgaard er ny mand på Vestegnen.

Den unge offensivspiller kommer til Brøndby IF fra Randers FC for et rekordstort beløb.

Det bekræfter både Randers FC og Brøndby IF på det sociale medie X.

Randers FC vil dog ikke røbe, hvor stort et beløb der er tale om, men den tidligere rekord var salget af Yura Movsisyan, der skiftede for omkring 20 millioner kroner.

Brøndby IF meddeler, at den 19-årige Filip Bundgaard skriver under en kontrakt varende til sommeren 2028.

–  Mit skifte til Brøndby IF er et vigtigt skridt i min karriere. Jeg kommer til Brøndby IF for at arbejde hårdt og bidrage med alt, hvad jeg har.

– Den dynamiske og offensive tilgang til fodbold, som Brøndby IF viser hver weekend, vil jeg gerne bidrage til, og at få muligheden for at spille sammen med nogle af de mange erfarne og talentfulde spillere i Brøndby IF er noget, jeg ser virkelig frem til. Jeg er derfor utrolig taknemmelig for tilliden, og jeg vil gøre alt for at leve op til forventningerne, lyder det fra Filip Bundgaard til Brøndbys hjemmeside.

Fodbolddirektør i Brøndby IF, Carsten V. Jensen, glæder sig over tilgangen af den unge spiller, som han har store forventninger til.

– Filip er en utrolig talentfuld offensivspiller, som trods sine 19 år allerede er en af de unge profiler i 3F Superligaen. Han har uden tvivl et ekstraordinært talent, som allerede har imponeret i Superligaen, og med sin fart og evner til at udfordre ser vi frem til, at Filip bliver en del af truppen, hvor han kan udvikle sig yderligere.

– Vi er sikre på, at han vil tilføre en ekstra dimension til vores offensive spil, og vi glæder os derfor til at se, hvad fremtiden har i vente for Filip her på Vestegnen, fortæller han til Brøndbys hjemmeside.

Officielt: AGF henter stopper i FCN

Filip Bundgaard nåede at spille 85 kampe og score 11 mål for Randers FC.

Han får trøjenummer 11, som Håkon Evjen har efterladt efter sit skifte tidligere i transfervinduet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P