Bundesligaen

Medie: Leverkusen forbereder sig på Xabi Alonso-exit

Succestræneren Xabi Alonso kan snart være fortid i Bayer Leverkusen – mens han meget vel kan være fremtiden i Liverpool.

Leverkusen forbereder sig på Xabi Alonsos exit, da han kan være på vej mod Liverpool næste sæson.
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Bayer Leverkusen har taget Bundesligaen med storm denne sæson.

Xabi Alonsos mandskab har endnu ikke tabt en kamp og ligger på en øjeblikkelig førsteplads med to point ned til mægtige Bayern München.

Og det er ikke gået helt ubemærket hen. Den spanske manager er blevet sat i forbindelse med nogle store arbejdspladser for tiden, og derfor forbereder Leverkusen sig nu på det værste.

Xabi Alonso er nemlig en eftertragtet herre flere steder – og ikke mindst i Liverpool, hvor Jürgen Klopps regeringstid er ved at nå sin ende.

Det fortæller den tyske journalist Christian Falk til CaughtOffside.

– Jürgen Klopps opsigelse har også konsekvenser i Tyskland. Leverkusen forbereder sig på at miste Xabi Alonso til ‘The Reds’.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Faktisk var Hansi Flick også på listen over mulige kandidater (til Liverpool-jobbet, red.), men den tidligere landstræner er nu topprioritet til jobbet som Xavis arvtager i FC Barcelona, siger Falk.

Xabi Alonso og Leverkusen skal senere i dag, lørdag, forsøge at holde fast i Bundesligaens førsteplads, når de møder bundproppen Darmstadt på udebane.

Pochettino teaser: Vi mangler en specialist

Kampen starter klokken 15:30 og bliver vist på Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P