Skotsk Fodbold

Marcondes og Hibernian taber vigtige point

Med Emiliano Marcondes fra start jagtede danskeren og Hibernian deres første sejr under det nye samarbejde – det blev ikke i dag.

Emiliano Marcondes sidder iført sit nye tøj for Hibernian

Emiliano Marcondes var med fra start for Hibernian og spillede hele kampen, da St. Mirren kom på besøg.

Således var der vigtige point på spil hjemme på Easter Road i den skotske Premiership.

Begge hold kæmper nemlig med om en plads i mesterskabsspillet.

Kampen var stort set afgjort efter første halvleg, hvor scoringer fra Alex Gogic, Greg Kiltie og Mikael Mandron allerede havde sendt Marcondes og co. til tælling.

På trods af at Hibernian sad på boldbesiddelsen, så ville de store chancer udeblive, og pauseresultatet endte også med at være kampens endelige resultat 0-3.

Marcondes’ nye arbejdsgiver: Mødtes til kaffe i Dubai

Nederlaget sender Hibernian ned på syvendepladsen, a point med Dundee FC, som ligger på sjettepladsen, der giver adgang til mesterskabsspillet.

I næste spillerunde venter endnu en svær opgave for Marcondes, når han og hans holdkammerater møder Matt O’Riley og førerholdet fra Celtic på hjemmebane.

Marcondes: Jeg er som en kold pastaret