Skotsk Fodbold

Marcondes: Jeg er som en kold pastaret

Emiliano Marcondes er i Skotland, hvor danskeren håber at have fundet en ovn, som kan rumme hans talent.

Emiliano Marcondes sidder og underskriver kontrakt for Hibernian
Foto: Hibernian FC

Emiliano Marcondes skal tilbage i ovnen.

I hvert fald ifølge den nye Hibernian-spillers agent, som har sammenlignet fodboldspilleren med kolde pastaretter.

Det sker i kølvandet på Marcondes’ nylige lejeaftale i skotsk fodbold, hvor den Bournemouth-ejede offensive midtbanespiller skal forsøge at gøre sig ‘lækker’ igen.

– Min agent sagde faktisk, at en fodboldspiller, der ikke har spillet i lang tid er ligesom en kold pastaret. Ingen har lyst til dig, og du er ikke særlig spændende at spise, når du ikke har spillet og har været skadet.

– Når du er i den situation er du nødt til at sætte dig selv tilbage i ovnen og varme dig selv op. Sådan har jeg det nu.

– Jeg er nødt til at putte mig selv tilbage i ovnen og gøre mig spiselig igen og sikre, at folk vil have mig igen. Det er det billede, jeg har i hovedet. Jeg vil være sikker på, at jeg er en god pastaret, som folk vil have igen, fortæller Marcondes ifølge mediet Daily Record.

Hibernian-lejesvenden fik onsdag aften sin debut, da han blev skiftet ind i opgøret mod Rangers, hvor Marcondes og co. fik ørerne i maskinen og tabte 0-3.

Marcondes’ debut var ikke nok: ‘Hibs’ får en snitter mod Rangers

Emiliano Marcondes og Hibernian får en ny chance for at tage den første sejr under det nye samarbejde, når de rejser til Kilmarnock i den skotske Premiership.

Marcondes’ nye arbejdsgiver: Mødtes til kaffe i Dubai
Emiliano Marcondes i Skotland: Ville prøve noget nyt

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P