3F Superligaen

Officielt: Vejle lejer midtbanespiller i Premier League-klub

Vejle Boldklub har på de sidste timer af vinterens transfervindue forstærket sig på den centrale del af banen med tilgangen af angriber fra Premier League.

Foto: Vejle Boldklub

Tyrese Francois skifter i det næste halve år Premier League ud med Superligaen.

Det står klart torsdag, hvor den 23-årige australske defensive midtbanespiller er præsenteret i Vejle Boldklub.

Tyrese Francois har spillet 11 førsteholdskampe for Fulham, men har ikke fået spilletid i Premier League i denne sæson. Nu låner Vejle australieren, og han er ikke ukendt for ledelsen i klubben.

– Tyrese Francois er en spiller, som Ivan Prelec og jeg har holdt øje med i efteråret, og hvis nuværende situation i Fulham har betydet, at Vejle Boldklub nu kan leje ham, udtaler Marius Adrian Nicolae, sportschef i Vejle til klubbens hjemmeside.

– Tyrese Francois er en dynamisk midtbanespiller, som både defensivt og offensivt besidder nogle stærke spidskompetencer, som vil kunne gøre ondt på alle modstandere i ligaen.

Foto: Vejle Boldklub

Francois har de egenskaber, som Vejle Boldklub mangler. Og derfor er der stor tilfredshed hos den rumænske sportsdirektør.

– Han er hurtig i opfattelsen og på fødderne, kan true fra distancen og spiller med en god karisma. Det er nogle kvaliteter, som vil forstærke vores midtbane, og jeg er meget tilfreds med, at vi endelig er nået i mål med aftalen.

Vejle Boldklub oplyser, at Francois tildeles trøjenummer 35.

Officielt: Frankfurt henter tidligere Vejle-angriber i PSG

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P