Premier League

Officielt: Newcastle henter stortalent i Manchester City

Newcastle har været på rov i Manchester Citys akademi, hvor Eddie Howes Magpies har snuppet stortalentet Alfie Harrison med hjem.

Alfie Harrison skriver under for Newcastle
Foto: Newcastle United

Newcastle United henter Alfie Harrison hos ligarivalerne fra Manchester City.

Det står klart torsdag, hvor den 18-årige midtbanespiller har skrevet under på en kontrakt med The Magpies, der løber indtil sommeren 2026.

Midtbanespilleren kommer fra Citys akademi og slutter sig til Newcastles ungdomsprogram. Og det er en drengedrøm, der går i opfyldelse for unge Harrison, fortæller den unge englænder.

– Hvis jeg var barn nu, og så mig selv skrive under med Newcastle United, så ville det være en drøm. Jeg ser virkelig frem til, hvad der kommer, og hvordan jeg kan udvikle mig i de kommende år, udtaler Alfie Harrison.

– Jeg er en effektiv spiller, der kan bidrage med mål og assists. Jeg kan virkelig godt lide at skabe ting, men på den anden side vil jeg også sige, at jeg er en meget passioneret spiller, der altid ønsker at vinde.

Også på akademiet er der tilfredshed med tilgangen af den nye midtbanespiller.

– Vi er glade for at sikre Alfies underskrift. Hans lyst til at repræsentere Newcastle United og fortsætte sin udvikling her var tydelig fra starten, udtaler akademidirektør Steve Harper

– Han er en passioneret, talentfuld spiller, som vi virkelig ser frem til at byde velkommen til klubben og til sidst se i en sort og hvid trøje, slutter direktøren.

Alfie Harrison er født op opvokset i Manchester og har i denne sæson scoret otte mål i otte kampe for Citys U18-mandskab.

Mål og Highlights: De Bruyne og Haaland på banen i Citys Burnley-nedsabling

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P