NordicBet Ligaen

Officielt: HB Køge sælger forsvarspiller til ukendt Balkan-klub

HB Køge sælger sin montenegrinske midterforsvarer Nemanja Cavnic. Det bekræfter den sjællandske klub kort før transfervinduets lukketid.

Nemanja Cavnic for HB Køge
Foto: HB Køge

Nemanja Cavnic kom i 2018 til dansk fodbold, men nu er det slut for montegrineren.

HB Køge meddeler sent torsdag aften, at klubben sælger den 28-årige midterforsvarer, men oplyser ikke, hvem køberen er.

Nemanja Cavnic kom til Køge i 2021, og været en fast starter for Nicklas Pedersens mandskab. Kontrakten stod til at udløbe til sommer, men allerede nu skifter forsvarsspilleren.

– Vi er blevet præsenteret for en aftale, vi er tilfredse med, og det er selvfølgelig først og fremmest derfor, vi lader ham gå. Men Nemanja og hans nærmeste familie har samtidig givet udtryk for et stort ønske om at komme hjem til Balkan og tættere på resten af deres familie, og det vil vi som klub også gerne håndtere ordentligt og imødekomme, udtaler direktør i HB Køge, Per Rud, til klubbens hjemmeside.

Hovedpersonen forlader klubben efter to og et halvt år i den blå-sorte trøje, og ønsket om at vende hjem har trukket i Nemanja Cavnic.

– Det her handler ikke om noget sportsligt. Nogle gange må man gøre noget, man bare føler sig nødsaget til. Og jeg og min familie føler, at vi må tættere på vores hjem. Jeg har nydt al min tid og alle mine kampe i HB Køge, udtaler Nemanja Cavnic.

– Der har været gode og mindre gode perioder, men vi er altid stået sammen og har kæmpet for hinanden i klubben. Det er jeg stolt af, og det vil jeg altid huske, slutter forsvarsspilleren.

HB Køge oplyser ikke, hvor stor en transfersum, klubben har fået.

Officielt: HB Køge henter anfører i Fremad Amager

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P