NordicBet Ligaen

Bekræftet: Mjällby køber FC Fredericia-profil fri før tid

Nicklas Røjkjær blev tidligere præsenteret som ny spiller i Mjäalby til sommer, hvor danskerens kontrakt udløber med FC Fredericia. Nu er de to klubber blevet enige om et øjeblikkeligt skifte.

Nicklas Røjkjær løber for FCK
Foto: FC Fredericia

Nicklas Røjkjær kommer alligevel ikke til at spille sæsonen færdig for FC Fredericia.

Den 25-årige midtbanespiller blev tidligere på måneden præsenteret som ny mand i svenske Mjällby, når sæsonen er slut. Men sådan går det ikke.

Allsvenskanklubben og FC Fredericia er nemlig blevet enige om en transfersum, og derfor sendes Røjkjær på græs hinsidans med øjeblikkelig virkning.

Det bekræfter FC Fredericia på sin hjemmeside, og her takker man midtbanerspilleren, der kom til i 2022 fra Silkeborg IF.

– Nicklas kom til os i sommeren 2022, hvor planen var at træde et skridt ned fra Superligaen til NordicBet Ligaen, for på den måde at bygge det hele op igen. Den drøm er nu gået i opfyldelse for ham, da han skifter til Mjällby i den bedste svenske række, udtaler direktør Stig Pedersen til klubbens hjemmeside.

Røjkjær er noteret for 22 mål i 58 kampe i den røde trøje, og han har været en stor profil i denne sæson for FC Fredericia, som indtager NordicBet Ligaens femte plads.

– Planen der blev lagt for Nicklas er gået i opfyldelse et halvt år før udløb, og på baggrund af dette har FC Fredericia modtaget et tilfredsstillende bud fra Mjällby, som gør at vi sender ham afsted nu, slutter direktøren.

Nicklas Røjkjærs kontrakt i svenske Mjällby udløber ved udgangen af 2027.

Officielt: Fredericia-profil præsenteret i Allsvenskan-klub

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P