Bundesligaen

Wolfsburg henter Wind-konkurrent hos ligarival

Jonas Wind har ikke scoret for Wolfsburg i dette kalenderår, og nu får danskeren konkurrence om pladsen i front.

Kevin Behrens er ny mand i Wolfsburg.

Det står klart onsdag, hvor den 32-årige tyske angriber er præsenteret i danskerklubben. Behrenz skifter fra Bundesligarivalerne Union Berlin.

Wolfsburg oplyser ikke, hvor lang en kontrakt Behrens har fået, men hos Bundesligaens nummer 11 er man glade for at have hentet den 184 centimeter høje angriber til klubben.

– Han har gentagne gange bevist sine kvaliteter på banen i de seneste år. Med Kevin har vi nu også en angriber i truppen med et ekstraordinært godt hovedspil, en god mentalitet samt en høj robusthed, især med hensyn til vores mangler i den offensive sektor, udtaler sportsdirektør Sebastian Schindzielorz.

Behrens kom til Union Berlin i 2021, og nåede at tørne ud 105 gange for hovedstadsklubben og med 20 mål til følge. I denne sæson har Behrens scoret fire gange for Union Berlin.

Nu skal Behrens konkurrere med Jonas Wind om spilletiden i Wolfsburg.

– Det er dejligt, at min vej i Bundesligaen fortsætter her i Wolfsburg. I samtalerne med ledelsen blev det hurtigt klart for mig, at de virkelig ønsker mig hos VfL. Jeg kan næsten ikke vente med at gennemføre den første træning med mine nye holdkammerater og hjælpe holdet på vej mod succes i kampene, slutter den 32-årige angriber.

Behrens har foruden Union Berlin tidligere tørnet ud for Alemannia Aachen, Rot-Weiss Essen, FC Saarbrücken og SV Sandhausen.

Mål og Highlights: Flot Mæhle-assist i skuffende pointdeler for Wolfsburg

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P