Premier League

‘Partykiller’-Pochettino: Tænker kun på at vinde mod Liverpool

Chelsea gæster Liverpool og Anfield onsdag aften i Premier League, og selvom der er stor Klopp-hyldest i Liverpool, så møder 'The Blues' op for at spolere festen.

Pochettino kigger ud for Chelsea
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

4. marts 2021.

Det er så langt, tiden skal skrues tilbage for at finde seneste Chelsea-sejr på udebane over Liverpool.

Dengang hed manageren Thomas Tuchel, men når bussen fra London ruller ind på Anfield, så er det Mauricio Pochettino, der står i spidsen. Og argentineren glæder sig til at møde Premier Leagues tophold.

– Det er en fantastisk kamp at spille, det er en stor mulighed for os at stå over for et hold, der gør det rigtig godt, udtaler Pochettino ifølge Chelseas hjemmeside.

– For os vil vi gerne vinde, jeg vil gerne vinde kampen. Vi går ind i kampen og tænker kun på at vinde den.

Det er anden hjemmekamp for Liverpool, siden den populære manager Jürgen Klopp annoncerede sin snarlige afsked i klubben. Det har medført stor hyldest til den tyske manager, og det bliver også specielt onsdag, lyder det fra Pochettino.

– Det er en særlig kamp for ham. Det er specielt helt indtil slutningen af sæsonen. Hver gang de spiller på Anfield bliver det en fest for at fejre ham og give ham al den kærlighed, fansene føler for ham, og jeg synes, han fortjener det.

Selv om Pochettino hylder Klopp, så slår han dog fast, at de møder op for at tage de tre point. Argentineren har det fint med at være lyseslukkere på Anfield.

– Men vi planlægger tage derhen og vinde kampen. Undskyld, men vi ønsker ikke at tage del i fejringen. Vi vil gerne være partykillers, men det er op til os at præstere godt og vinde kampen, slutter træneren.

Kampen mellem Liverpool og Chelsea fløjtes op klokken 21:15 og kan ses på See og Viaplay.

Få det fulde overblik over ugens kampe i tv her

Medie med vildt rygte: United og Chelsea jagter dansk angriber

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P