Eliteserien

Norsk flop vender hjem til Bodø/Glimt

Han har hverken haft den store succes i AC Milan, Gent eller Eintracht Frankfurt, men nu vender norsk kantspiller hjem til der, hvor karrieren for alvor tog fart.

Jens Petter Hauge vender hjem til Bodø/Glimt.
Foto: Bodø/Glimt

Jens Petter Hauge vender hjem til Bodø/Glimt fra Eintracht Frankfurt.

Det står klart onsdag aften, hvor de norske mestre har offentliggjort, at Bodø-gutten vender hjem til Norge.

Den tidligere AC Milan-spiller har haft svært ved at bide sig fast i fodboldeuropa, og nu vender den 24-årige nordmand snuden hjemad på en lejeaftale.

Lejeaftalen løber indtil 2025, men indeholder en købsoption, som Bodø/Glimt kan aktivere, for at købe Jens Petter Hauge fri i Frankfurt.

– Der åbnede sig en mulighed for at få det til at gå op, og det er et sportsligt projekt, som jeg synes er utroligt fedt, og det vil jeg gerne være en del af.

– Bodø/Glimt har taget utrolig store skridt de seneste år og er blevet en europæisk topklub, der spiller på et utroligt højt niveau og deltager i Europa hvert år. Man får virkelig testet sig selv, og de har aldrig taget foden af speederen, siger Jens Petter Hauge til Bodø/Glimts hjemmeside.

Rundt omkring i Europa blev det til 108 kampe for hold som Eintracht Frankfurt, KAA Gent og AC Milan. I alt scorede Jens Petter Hauge otte mål, og stod for 11 oplæg for klubberne.

Før Hauge forlod Bodø/Glimt nåede han at spille 117 kampe, hvor det blev til 35 scoringer og 30 oplæg til.

Frankfurt køber Hauge i AC Milan

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P