1 min læsningFrankfurt køber Hauge i AC Milan

Efter en enkelt sæson på leje i tyske Eintracht Frankfurt kan norske Jens Petter Hauge nu se frem til yderligere fire hos de tyske Europa League-vindere.

1 min læsning
Jens Petter Hauge
Foto: Heiko Becker/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter en imponerende start i klubben med to mål i sine første tre bundesligakampe er det blevet til mindre og mindre med spilletid for Jens Petter Hauge i Frankfurt.

Ikke desto mindre har klubben fra den tyske finanshovedstad aktiveret en option i lejekontrakten med AC Milan, og skrevet kontrakt med den 22-årige nordmand for de kommende fire sæsoner.

I sin første sæson hos Eintracht Frankfurt er det blevet til i alt 38 kampe for den tidligere Bodø/Glimt-profil, men et gennemsnit på lidt under en halvleg per kamp, er der stadig mere at hente for nordmanden.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Hauge blev i oktober 2020 hentet fra Bodø/Glimt til AC Milan for 36 millioner dansker kroner, efter han havde haft en sand drømmesæson i den norske klub.

Inden han blev hentet til den italienske storklub var det blevet til 14 mål i 18 kampe for de norske mestre, ligesom han havde bidraget med 10 assist.

Hos de nykårede italienske mestre blev det til to mål i 18 Serie A-kampe samt tre mål i fem Europa League-kampe.

Timeline

Notifications

Notifikationer