C. Nkunku
71′
45′
90′
  • Liverpool var uden skadet Mohammed Salah, da Chelsea gæstede Anfield. Og hjemmeholdet sad solidt på spillet og kunne efter 23 minutter bringe sig foran ved Diogo Jota

• 20-årige Conor Bradley var den helt store stjerne for Liverpool, og den unge back scorede sit første seniormål få minutter før pausen. Darwin Nuñez brændte et straffespark kort før pausefløjt

• I anden halvleg fandt unge Conor Bradley på et flot indlæg Szoboszlai, som heade Liverpool på 3-1. Chelseas Nkunku bragte spænding med sin reducering, men Diaz gjorde det til 4-1

Liverpool 1-0 Chelsea (Diogo Jota, 23′)

Liverpool 2-0 Chelsea (Conor Bradley, 39′)

Liverpool 2-0 Chelsea (Darwin Nuñez brænder straffe, 45+2′)

Liverpool 3-0 Chelsea (Dominik Szoboszlai, 65′)

Liverpool 3-1 Chelsea (Christopher Nkunku, 71′)

Liverpool 4-1 Chelsea (Luis Diaz, 79′)

Mål og Highlights: Sikke et drama! Tottenham kæmper tre point hjem mod Brentford