LaLiga

Atletico Madrid handler i Valencia

Efter hele seks og et halvt år i Valencia skal Gabriel Paulista nu i stedet repræsentere Atletico Madrid.

Atletico Madrid hneter Gabriel Paulista hos Valencia.
Foto: Atletico Madrid

Det er en ganske erfaren herre, Atletico Madrid nu føjer til sin defensiv.

Den spanske hovedstadsklub har onsdag hentet 33-årieg Gabriel Paulista hos Valencia, hvor forsvarsspilleren efter gensidig aftale har fået ophævet sin kontrakt.

Dermed betaler Atletico Madrid heller ikke en transfersum for spilleren, der tidligere har været forbi både Villarreal og Arsenal.

Det er dog kun en ganske kort kontrakt, Gabriel har fået hos Diego Simeone. Således er der blot tale om en kontrakt for resten af indeværende sæson.

Atletico Madrid hneter Gabriel Paulista hos Valencia.
Foto: Atletico Madrid

Pudsigt nok blev Gabriel Paulistas sidste kamp for Valencia kampen mod netop Atletico Madrid i søndags, hvor han spillede de første 79 minutter i kampen, som Atletico Madrid vandt 2-0.

Atletico Madrid tilbage på tredjepladsen efter sejr over Valencia

Det var Villarreal, der i august 2013 hentede brasilianeren til europæisk fodbold, da de betalte godt 20 millioner kroner for ham i EC Vitória.

Halvanden sæson senere havde han imponeret i tilstrækkelig grad til, at Arsène Wenger hentede ham til den engelske hovedstad og Arsenal. Efter to og et halvt år og i alt 64 kampe under den franske manager-legende i Arsenal, skiftede Gabriel i sommeren 2017 til Valencia.

Til trods for hele tre gange at være blevet udtaget til det brasilianske landshold i 2015, har Gabriel aldrig fået debut for Seleção.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P