Atletico Madrid tilbage på tredjepladsen efter sejr over Valencia

Atletico Madrid vandt søndag aften over Valencia hjemme på Wanda Metropolitano, og er dermed tilbage på tredjepladsen i LaLiga.

Atleticos spillere jubler efter sejren over Valencia

Juventus-angriberen Moise Kean så med, da Atletico Madrid tørnede sammen med Valencia søndag aften.

Den italienske angriber ligner en ny mand hos Diego Simeone, og søndag fik Kean en forsmag på, hvad der venter ham.

Atletico Madrid kom flyvende fra start, og havde flere gode forsøg i kampens indledning, blandt andet ved Antoine Griezmann. Kampen skulle dog ind i overtiden af første halvleg før første mål kom.

Føromtalte Griezmann fandt nemlig den tidligere Valencia-spiller Samuel Lino inde i feltet, og så kunne brasilianeren gør det onde ved sin gamle holdkammerater.

I anden halvleg var gæsterne mere på bolden og kom også frem til flere afslutninger, men ind ville bolden ikke. Efter knap en times spil kunne en anden af Atleticos offensive profiler så udbygge værternes føring.

Hollandske Memphis Depay satte pandebrasken på et indlæg i det lille felt og scorede til kampens resultat 2-0. Dermed sætter Los Colchoneros tre vigtige point ind på kontoen og overhaler Athletic Club og FC Barcelona.

Simeones tropper indtager tredjepladsen og møder næste søndag Rayo Vallecano på hjemmebane.